Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

sâmbătă, 2 ianuarie 2010

De ce?

Pana acuma nu am reusit sa dobandesc inteligenta necesara ca sa inteleg care-i faza cu pozatul in pozitie de handicapat(a)...

Vad tot mai multe tipe care-si fac poze stand in poziti de zici ca sunt scapate de la spitalul cu pereti de burete.

Aici se rupe filmu, si nu inteleg care-i rostu acelor poze, ce scop au??...sunt ele mai frumoase daca stau asa??...sau poate vor sa arate cum sunt ele cu adevarat(handicapate, retardate...etc).

Ma mai duc in excusi si de multe ori sunt rugat de unele "fa-ne si noua niste poze"...bun...va fac...sunteti gata?...dupa faza asta urmeaza "STAI"...se intorc, se indoaie, se iau in brate...numa ele stiu ce fac acolo...cand le vezi iti trece prin cap"leva lua 1 ora sa revina la normal". Daca un mascul in calduri va vedea pozele, ce replica de agatat va aborda?...va fi ceva de genu:

"c3 puozikchy s3csy @y"?...

[daca ii zice asta, aia sigur va fi "topita pe craci" dupa el] :)

Si care e rostul sa-ti cumpere "tati" un aparat de fotografiat in valoare de cateva mii de RON?...ca sa faci poza la o balta si sa o postezi pe devianart...ca mare lucru ai pozat??

Deci...sa ma lamuriti si pe mine ca nu am inteles "De ce?"

4 comentarii:

  1. "De Shakesepeare, k de Creanga se rupe!"
    shi uite aja tzi-am dat un raspuns:)))
    sau cum ar fi spus baba de pe utube "de mere"
    by z.akemi

    RăspundețiȘtergere
  2. di prostiiii :))
    ______________________

    ui ce am gastit =))
    in caz ca visez un nasture :">

    NASTURE: (rupt, pierdut sau cusut la loc) lipsa de protectie, anxietate, teama, instabilitate; (la haina) incredere, curaj, sentiment de autoprotectie, capacitate de autoaparare; (ca element de sine statator) banalitati, fleacuri, detalii neimportante carora le dai prea multa atentie, timp pierdut; (descheind sau haina decheiata la toti nasturii sau doar la unii nasturi) sinceritate, deschidere emotionala, prietenie, incredere; (inchizand sau haina cu nasturii incheiati pana sus) resentimente, regrete, frustrari, inchistare, conservatorism, prudenta, neincredere, inhibitii, izolare, respingere, refuz, susceptibilitate, complexe, defecte, teama.

    RăspundețiȘtergere
  3. iar acea poza la balta sa numeste arta.
    pot sa jur ca nu stii ce-i aia. :)

    RăspundețiȘtergere