Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

vineri, 15 ianuarie 2010

Mersul cu autobuzul in "za land of ciois"

Dupa ultimele experiente am realizat ca mersul cu autobuzul este un nou tip de jungla urbana si o noua aventura de fiecare data cand apelezi la el. In ultimele zile am avut parte de cateva experiente inedite in timp ce ma aflam la bordul cestor mijloace de transport in comun.
Dupa vreo 20 de minute de indurat frigul de afara(perioada in care nu m-am sustras de la a injura compania de transport in comun)a venit si un toleu, nici nou, nici vechi doar putin distrus de catre cetatenii care nu realizeaza ca sunt si bani lor investiti in acel autoturism. Imi cumpar bilet de la un sofer cu cearcane care inca mai miroase a vin ieftin, cu o tigara in mana, o expresie mahmura in jurul ochilor si o scarba justificabila dupa ce cu cateva ore inainte a facut sex cu o femeie oribila. Trec de aces om si ma pun pe la mijlocul masini, in spatele meu sunt un el si o ea care se ling si se pipaie de zici ca ai nimerit la hotel, in fata e un manelar care urla si injura la telefon, langa mine sa pus o baba care pur si simplu pute a naftalina si il auzi pe controlor cum plange la telefon ca la parasit proasta aia cu care statea. In clipele alea nu poti sa-ti doresti nimic mai multe decat sa mori, dar niciodata nu te loveste un astfel de "noroc".
Ce poti face in astfel de situatii? Sa taci si sa induri, sperand ca drumul se va termina cat mai repede.
Pana data viitoare toate cele bune, sanatate maxima si la cat mai putine drumuri cu firmele de transpor in comun.

3 comentarii:

  1. Sa vedeti vara domnu` Alexandru ce v-ati dori sa aveti nasul infundat....din aceasta cauza mai bine ma duc pe jos :>
    mersul pe jos face piciorul frumos :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ai uitat sa mentzionezi mega inghesuiala de la ora 15 shi ora 17...cand te simtzi k o felie de shunca intr-un sandwish plin cu detoate strivit intr-o menghina + k deseori itzi iei bilet de stat in picioare k in lok sa stea "mumiile umblatoare" acasa ele trebe sa circule prin orash shi apoi se plang k le dor picioarele...
    by z.Akemi

    RăspundețiȘtergere
  3. In momentele alea pot sa zic cu un zambet pe buze: "Traiesca MP3-urile:))". Rezza

    RăspundețiȘtergere