Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

marți, 9 martie 2010

Am muscat din mana care ma hranit!

Zilele astea, mai bine zis, incepand de ieri, am realizat cat sunt de naspa, de caine, de scursura a societatii, de cacat cu ochi, de fiu risipitor, de sirop de visine, de distrus, de retardat, de handicapat...si toate adjectivele de genu' pe care le mai puteti gasi.
De ce aceasta ura pe mine impotriva propriei persoane??? Simplu! Am vazut ca in proportie de 90% din ce am pe blog, are continut negativist, vorbesc doar de rau, limbaj injurios, in cazuri izolate chiar bat spre rasism. Intr-un cuvant sunt naspa rau de tot, sunt nesimtit, nemanierat, needucat, porc, vaCA,CApra(sa punem si o cacofonie...da bine). Da, sunt un om rau si vreau sa zic ca datorita acestor pacate de neiertat asi merita sa ard in iad! Nu stiu ce a fost in mintea mea de am putut afirma asa ceva, de maine promit ca ma voi duce la biserica!
Stimata iuda(vorbesc la general), acuma in acest moment de cumpana poti sa-mi zici cat sunt de naspa pentru fazele mentionate mai sus si nu numai, sunt depresiv si pregatit sa accept adevarul.
P.S.1 Cred ca intru in depresie...
P.S.2 De acuma voi schimba tema discutiei in posturile viitoare...
P.S.3 Imi voi ineca amaru' in bere si pizza!!!
Servus

4 comentarii:

  1. deci... tu zici ca 90% din blog are continut negativ.. pai tu in aia 90% ai vorbit despre Romania(situatia de cacat a tarii, obiceiuri infecte etc.)..
    ..daca tu vorbesti despre Romania.. si tara se duce dracului.. doar nu te asteptai sa ai continut pozitiv.. "Yeii.. traiesc intro tara naspa, sunt inconjurat de manelisti si tigani, dar viata aici e minunabila:X"


    a da.. si in legatura cu P.S.3.. nu merge si o vodka?:))

    RăspundețiȘtergere
  2. da legat de P.S. 3 nu pentru ca vodka nu merge cu pizza si eu nu mai beau vodka(adica beau da rar)

    RăspundețiȘtergere
  3. incepe lumea sa devina mai optimista? asta nu e bine. unde ai vazut tu lume optimista in romania? incep sa cred ca nu esti de pe aici...
    bag pula

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce vă place să vă caracterizaţi ca fiind scursuri ale societăţii? de ce a devenit o modă lucrul ăsta?

    RăspundețiȘtergere