Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

duminică, 28 martie 2010

Baie vs. Dus

La nivel global, sunt certuri mari intre oameni, care nu pot alege ce este mai bine, comod si avantajos, baia sau dus-ul.
In opinia mea dusul este net superior traditionalei bai. Un prim argument ar fi ca la dus ai tot timpu' apa curata, pe cand atuncea cand faci baie, stai atata timp in apa aia care devine, incet da' sigur, murdara. Pe langa asta, o baie iti pierde cel putin 30 de minute, din viata, pe cand dusul maxim 10 minute si asta te trezeste, nu ca baia, care te moleseste. Putem pune problema si din punct de vedere materialist, la dus consumi mai putina apa ceea ce duce la o factura mai mica!
Baia merge bine cand esti cu cineva(de sex opus), seara, vreti sa va relaxati si sa va umpleti de calciu. Atuncea face-ti o baie impreuna, dar dupa ce v-ati umplut de calciu, faci un dus, ca ai transpirat. Din nou dus-ul save's the day! Dimineata, nu ai timp da baie, dar ai timp de un dus, pe langa asta cand esti sub dus te poti barbieri si spala pe dinti.
Astea fiind spuse, dus-ul este superior rivalei lui baia. Salut si sanatate.

4 comentarii:

  1. iti dai seama ca tiganii din stim noi ce cartiere prefera baia...de preferat in tarnava sau la baraj, vara cand e apa mica si se incalzeste mai repede =))

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mate, am precizat, oameni nu tigani, oameni!

    RăspundețiȘtergere
  3. serios ca esti tot mai rau pe zi ce trece.....

    RăspundețiȘtergere