Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

miercuri, 17 martie 2010

Bani facuti cu capu'

Mi se pare mie sau romanul incearca tot mai mult sa faca bani cu capu', bani nemunciti, incearca sa faca bani fara sa-si foloseasca mainele!
Da, toata lumea vrea sa faca bani prin jocuri precum: Lotto 6 in 49, Bingo, Super-Bingo Loz in Plic, etc. Cu toti pun botu' la asemenea hotii ieftine si primitive, in speranta ca da norocul peste ei si asa devin milionari peste noapte. Un cacat, astfel de jocuri sunt regizate si au un singur scop: sa-i faca pe "niste foarte multi" prosti, sa imbogateasca niste baieti "care stie cum se face banu". Majoritatea pe langa ca accepta asa ceva si investesc in chesti de genu. Au tactici, scheme de joc, merg pe la vrajitoare, citesc in stele, calca in rahat, se pisa in sus sau fac figuri cu jetu(de ce nu??) ba chiar am vazut ca s-au scos si carti cu tehnici si tactici pentru astfel de jocuri. Cum sa nu-ti faci cruce si cu stanga si cu dreapta la asa ceva??? Si ce dracu' face romanu cu un castig de 8 milioane??? Isi cumpara chiloti, sosete si tractor(tot ceea ce nu a avut), mai isi cumpara frigider, plasmi(plajmuri, plurarul de la plasma), laptop, masina de fite si pe urma...ramane fara bani! Fraieru!
Eu sincer, nu am participat si probabil nici nu o sa particip la asa ceva niciodata, mereu mi s-a parut ca iti trebuie facultate pentru astfel de jocuri(facultatea in domeniu respectiv, desigur), si daca trec peste acest mare impediment asi zice ca nici nu ma prea intereseaza sa "castig" bani ne munciti!
La cat mai multe castiguri, pe data viitoare. Salut

Un comentariu: