Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

duminică, 7 martie 2010

Buda publica


Pe cat de greu reusesti sa o intanlensti in romanica, pe atat de valoroasa este! Deci cu cat este mai greu de gasit cu atat e mai valoroasa.
Da, din punctul meu de vedere buda publica(oricat asi incerca nu pot sa-i zic WC-u sau tualeta), este una din placerile vieti, dar si o binecuvantare a vieti de zi cu zi. Chit ca pierzi vreo 13-14 ore/zi ca sa gasesti una, dar merita. Cand vezi igiena impecabila din ele, mirosul de "briza mari", dar si poeziile inchinate sotiilor Ceausescu scrise cu ceva maro pe perti, iti dai seama pentru ce traiesti si in jurul caror sfere ti se invarte lumea. Viata e frumoasa. Dupa ce ai trecut peste primele 2 fantezi realizezi ca situatia nu sta deloc asa, cu exceptia poeziilor. De la vreo 200-250 de metri se simte efectiv un miros de cacat, niste pereti verzi cu maro si o igena net inferioara celor din Somalia. In aceste conditi dure urmeaza sa'ti eliberezi "sufletul" de greutati, daca esti destul de tare si bine pregatit pentru asa ceva!
Eu totusi cred, ca aceste bude sunt armele de tortura ale guvernului. Prin inductie matematica(ce materie am in mine!!!!) 3 zile de parnaie rivalizeaza cu 2-2.30 minute buda publica! Oricum, crima perfecta e acolo, daca vrei sa lichidezi pe cineva il/o bagi acolo si in 96.66% din cazuri o sa iasa de acolo cu 75 de boli, din care 40 de animale!
O solutie ar fi sa iti faci nevoile intr-un mod deschis si original, in public sau in cazu in care ai coaie pana la genunchi si imblanite si pe interior si pe exterior poti face pe prietenul nostru in albastru!! La cat e de prost, nu se prinde...
Cam asta este ideea cu budele publice. Noapte buna romani oriunde v-ati, oriunde ne-au, oriunde le-as..

Un comentariu: