Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

vineri, 12 martie 2010

Javra si potaia


Ceea ce este in postul acesta nici nu se compara cu Chile si Haiti, dupa ce veti citi asta, viata voastra se va schimba radical, veti deveni mult mai...oameni!
"Pammy – saracul caine bogat
Pammy este un bichon maltez in varsta de 3 ani si poate concura fara nici o emotie la categoria cel mai rasfatat caine. Asa cum stapana sa, Bianca, va trebui sa sa dezobisnuiasca de viata de lux pe care o duce acasa, Pammy va trebui sa se adapteze si ea la conditiile umile din cartierul Pantelimon. Si pentru a ne demonstra ca Pamela nu este orice caine, Bianca i-a cumparat acesteia telefon mobil. Si nu unul oarecare, ci un Vertu. Pentru a se asorta perfect cu stapana, Pammy beneficiaza lunar de tratamente de infrumusetare la spa-ul de caini, are o colectie impresionanta de hainute, fiecare zgarda are incurstate mai multe pietre Swarovski si are si o cutie de bijuterii numai a ei.
Pentru ca Bianca nu poate sa-i refuze nimic, Pammy a avut si putin de suferit acuzand o gastrita din cauza mancarii nepotrivite. "Inainte ii placea foarte mult la McDonald's. Manca un BigMac deodata. Eu nu puteam sa-i refuze aceaste placeri culinare, insa din cazua asta s-a imbolnavit. De un an mananca numai hrana de caine sanatoasa" marturiseste Bianca."
Deci potaia javrei sau javra potai sau potaia javrei...indiferent...este bolnaviora, saracuta(aproape ca ma tarasc in chinuri de suferinta). Serios chir mi-e mila de ea si propun sa organizam o licitatie si toti bani pe care ii vom strange sa ii donam ei..poate si-ar lua 3 sfert de neuron!!!!
P.S. Bere si pizza inca!!!!

2 comentarii:

  1. deci da...telefon mobil...sa o suna lumea s-o intrebe "Ce faci?".. la care ea.."Bine draga ;;)..Ia uite i-mi plimb pitipoanca..vaiiiii ar trebui sa vezi ce draguta e:X:X:!! uite la ea cum isi ingroapa un neuron:X:X!!"..

    re:P.S.3.. bn vodka n-ai vrut.. da ce zici de un pahar de vin si o tura de dat din cap in six la concert?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. hop si eu asa cu intarziere:

    dumnezeule!

    RăspundețiȘtergere