Tentativa pentru intelectuali se numește încercare

luni, 8 martie 2010

Tiganu' comerciant din coltu' strazi

Din titlu se obesrva ca va fi un post extrem de rasist!!! Asi incepe prin: ma pis pe ei tigani, dar cum sunt cu bun simt, o sa incep cu: ma pis pe ei comercianti de la coltu' strazi.
Un lucru des intalnit si acceptat este permiterea acestor speci sa isi desfasoare activitatea comerciala pe orice trotuar, fara sa le ceara nimeni nici un fel de explicatie si/sau impozit. La prima vedere ai zice ca e o afacere reusita, dar adevaratul spil e ca astia te fura daca te-ai condamnat sa cumperi de la ei de zici ca nu-i adevarat, asi putea spune ca te fura cu o nesimtire rar intalnita la o singura fiinta(nu le pot zice persoana\e).
Azi dimineata am trecut, multumita somnului, neatentiei si unui astfel de specimen printr-o faza extrem de penibila. La prima ora, ma rugat un profesor, vazand ca si asa stau si vegetez in ora lui, sa ma duc sa cumpar flori pentru nu stiu cine, ca azi e 8 martie, mare vrajala si chesti. Zis si facut, imi i-au geaca, imi da omu' bani si ma duc sa-i caut 15 buchete de flori. Ai zice ca nu se poate intampla nimica rau, e cacat, inca ce se poate intampla rau!! In frigul diminetii si posedat de somnolenta de rigoare ma duc la un gagiu d'asta negru si ii cer 15 buchete, iar el imi zice ca mi le lasa la 5 lei buchetul. Buun! Imi arunca in mana 15 buchete si imi cere 100 Ron(aicea eram prea incarcat sa ma prind) si ii platesc. Dupa vreo 3 minute realizez ca eu trebuia sa-i platesc 75 Ron si ca gagiu ma fraierit!!! La faza asta am fost si eu fraier??? Absolut!!!!(vodka sanatate acum si la 2 litri) Nici nu ma puteam intoarce sa ma cert cu tiganu'. Partea rea a fost cum sa-i explic la prof. ca ala ma fraierit!
Morala: Sa facem un cerc mare si sa ne cacam pe ei de tigani!!!Salut

Un comentariu: